Ledelse uden stress 1-dags workshop

Ledelse uden stress - 1 dags workshop - Aalborg

Lær at skabe endnu bedre resultater ved at lede uden stress. Få tips og tricks til, hvordan du som leder kan forebygge stress ved at skærme dine medarbejdere.

Stress spreder sig som en epidemi og koster dyrt for både mennesker og virksomheder. Det kan være svært at gøre det rigtige som leder: hvornår skal jeg skubbe på, så vi når vores mål, og hvornår skal jeg skærme, så vi undgår stressede og udbrændte medarbejdere. Målet er at skabe ”best performance”, hvor hver enkelt yder sit bedste uden at brænde ud. Så både virksomheden og medarbejderen har overskud.

Denne workshop er en opbygning til kurset Ledelse i Balance. Vi bruger ledelsesmodellen Fire & Shield til at arbejde med stress-forebyggende ledelse.

Fire & Shield er en metode, der får det bedste frem i hver enkelt medarbejder, hvilket giver overskud til at være nysgerrig på mulighederne bag enhver forandring. Det sker ved at skærme dem og skabe et trygt arbejdsklima. Tryghed opnås ved tydelighed, ærlighed, autencitet og direkte feedback.

Du får konkrete værktøjer til at skabe tryghed og lede med mindre stress, både for dit hold og dig selv. I løbet af dagen vil vi veksle mellem undervisning, gruppeopgaver og cases. Vi øver os på hinanden med de nye værktøj, så du får prøvet dem med det samme. Du får tips & tricks til at forenkle din ledelse og samtidig skabe bedre resultater ved at have trygge medarbejdere, der arbejder fokuseret fordi de ikke er stressede.

Når dagen er omme, har du fået justeret din ledelsesstil, og samtidig har du konkrete forandringer, du kan implementere med det samme.

Hvem er Fire & Shield?

 

Johnny Sorensen er den ene halvdel af Fire & Shield, og har selv siddet med lederansvar i mere end 25 år, hvoraf de 15 har været som øverste chef. Johnny er selv fra Nordjylland.

 

Elize Langeland Dimare er den af Fire & Shield og har også arbejdet med både direkte og indirekte lederansvar i mere end 20 år, hvoraf de 15 har været med reference til øverste chef.

 

Tid, sted og tilmelding

Aalborg

Fjordgade 8 

9000 Aalborg

 

Mandag den 30. april 2018
kl. 09:00 til 16:00 ​

 

Onsdag den 6. juni 2018
kl. 09:00 til 16:00 ​

 

Tilmelding: info@mindstep.dk

 

Investeringen

Kr. 4.900 excl. moms

Med en Mindstep Care Partneraftale : gratis 

inkl. kursusmateriale, forplejning og bogen “Fire & Shield - the Essense of Performance” 

 

Kommende kurser, events og workshops