Workshops og kurser

Unikke workshops og kurser, som vil tider vil udfordre dig på dit tankemønster og din adfærd. Det kan berige dit liv og andres.

Med en Mindstep Care trivselsaftale er disse workshops og kurser gratis. Se mere her. 

Hos Mindstep tilbyder vi en række workshops, kurser og events inden for trivsel, coaching, kommunikation og personlig udvikling. De har hvert sit unikke fokusområde men alle har de den bærende tanke, at de skal udfordre dig på dit tankemønster og din adfærd. Vi forsøger hele tiden, at udvikle vores kurser, således de passer præcis til de behov, du som privatperson eller i arbejdsmæssig sammenhæng har. Her kan du læse nærmere om præcis den begivenhed, der interesserer dig!

Vi med begrebet Useful Training, som tager udgangspunkt i en genkendelig praksis. Det betyder i al sin enkelthed, at vores metoder og teknikker er let anvendelige samt tager udgangspunkt i din hverdag.

Derfor er en workshop, et kursusforløb, en coaching eller en konsulentydelse hos os baseret på praktisk træning i form af cases, forskellige øvelser og gentagelser. Vi involverer dig og forventer, at du er klar til at udvikle og arbejde med dig selv, dine kollegaer, dine medarbejdere eller din virksomhed! 

 

Læs mere