Løb dig til bedre sundhed

Løb er for mange et mentalt pusterum fra en travl hverdag og kan i den forbindelse virke enormt afstressende. Du kan få clearet tankerne, uden nogen forstyrrer dig, og du har noget tid helt for dig selv. Den gode kropsfornemmelse og energien, der frigøres af en løbetur, smitter positivt af på de efterfølgende timer.

I følge sundhedsekspert og forfatter Martin Kreützer, er der dog mange andre mentale aspekter ved det at løbetræne, og præcis hvad der får så mange til at trække i løbeskoene er meget individuelt. Nogle løbere elsker at træne intensivt, så de på turen kæmper med sig selv og finder tilfredshed ved at sammenligne præstationen med tidligere resultater. Andre holder af de rolige ture, hvor naturoplevelsen eller det sociale samvær med løbemakkeren er i højsædet.

Og så er der dem der finder det motiverende at træne for at blive bedre til næste konkurrence. Der er tilmed løbere der forener alle tre dimensioner eller en helt fjerde og netop det gør, at løb appellerer til så mange forskellige mennesker.

Hos Mindstep Care er der plads til ALLE løbere.

Tid:

Vi løber sammen hver anden tirsdag kl. 19.00 (lige uger) 

Sted:

Løbeholdene starter som udgangspunkt ved Mindstephuset, Fjordgade 8, 9000 Aalborg.

Ruterne kan være forskellige fra gang til gang, og vi stiler efter at udforkse naturen nær Aalborg C, som f.eks parker og fjord.

Ind i mellem vil vi dog ændre startstederne, så vi også får løbet andre steder. 

Pris:

Pris MED Mindstep Care Partneraftale: GRATIS (Virksomhed SKAL oplyses) Se mere om Mindstep Care Partneraftalen 

Pris UDEN Mindstep Care Partneraftale: 30 kr. + moms pr. gang (37,50 kr.) 

Du kan tilmelde dig her.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Søren Dige info@mindstep.dk