NLP Trainer uddannelse

På NLP Trainer uddannelsen bliver du udfordret i at skære din præsentation helt ind til benet, så at dit budskab trænger effektivt igennem til modtageren.

Vores vision er at skabe en uddannelse, som sætter enkelthed og personlig stil i højsædet. Uddannelsen er tilrettelagt efter de internationale standarder og afsluttes med en praktisk og skriftlig eksamen. Når du er blevet International certificeret NLP Trainer, kan du selv forestå NLP Practitioner og NLP Master Practitioner uddannelserne med International certificering. Men det vigtigste er måske ikke det, at kunne undervise og certificere i NLP? Måske er det endnu vigtigere for dig i din dagligdag, at kunne få budskaber ud til og ind i mennesker på den mest effektive måde. Du har måske et job, hvor præsentation er vigtigt? Måske har du et job, hvor undervisning er en stor del? Måske vil du bare gerne tage uddannelsen, for at kunne strække dit eget elastik endnu mere når du skal tale foran andre. Uanset hvad, så finder du ikke mange uddannelser på højde med NLP Trainer uddannelsen.

Udover de formelle træner rettigheder vil du kunne planlægge og gennemføre et hvilket som helst undervisningsforløb, som vil være fyldt af din karisma, humor og professionalisme på en måde, der er særligt tilpasset målgruppen.

Optagelse på uddannelsen forudsætter, at du er certificeret NLP Master Practitioner fra et anerkendt NLP uddannelsessted, og at du har et ønske om formidling på et professionelt niveau. Du skal afsætte tid til at forberede og træne mellem modulerne.

NLP Trainer uddannelsen er et intensivt forløb, som stiller store krav til dig som deltager. Uddannelsen er en kombination af selvstudium, coaching af hinanden og netværksmøder. Der lægges stor vægt på praktiske øvelser, og du vil hver undervisningsdag skulle præsentere, undervise og være på.

NLP Trainer uddannelsen er modulopbygget og består af 4 moduler af 2-3 dages varighed, samt 2 dage med certificering i alt 13 dage fordelt over ca. 6 måneder.

 

Opbygning af NLP Trainer uddannelsen

 

Modul 1: Rapport

På dette modul går vi virkelig i dybden med rapport og nærvær samt arbejdet med din egentilstand. Du vil her få helt nye indgangsvinkler til at skabe grupperapport.

 

Modul 2: Opbygning og struktur

Her lærer du at planlægge et kursusforløb lige fra første ide over gennemførsel til den afsluttende evaluering. Vi har særligt fokus på opbygningen af selve undervisningen på en måde der sikrer, at du kommer hele vejen rundt om emnet.

 

Modul 3: Improvisation og personlig stil

Her vil vi undersøge forskellige udtryk og roller, som træneren kan vælge. Din fleksibilitet og din evne til at facilitere i nuet, er omdrejningspunktet.

 

Modul 4: Undervisning til det ubevidste

Her arbejder vi bl.a. med avanceret brug af ankrer og metaforer.

 

Modul 5: Træning, træning og træning samt repetering

 

Modul 6: Certificering

Den afsluttende certificering består af 2 dele. En skriftlig prøve og en praktisk prøve.

For dig der vil have mulighed for at undervise og certificere i NLP fremover skal begge prøver beståes. Ønsker du derimod 'kun' at blive en super dygtig formidler skal kun den praktiske prøve beståes.

 

Alle dage fra kl. 09.00 - 16.00.

 

TILMELDING 

For mere information eller tilmelding kan du kontaktes os på telefon +45 9640 1111 eller email info@mindstep.dk.

 

LOKATION

Uddannelsen foregår i Aalborg

MindstepHuset, Fjordgade 8, 9000 Aalborg

 

UNDERVISER

Søren Dige - Certificeret NLP Trainer, systemisk proceskonsulent, Master Coach og mbit Coach

 

DATOER - 2020

Modul 1:   17. - 18. september 2020 

Modul 2:   29. - 30. oktober 2020

Modul 3:   26. - 27. november 2020 

Modul 4:   7. - 8. januar 2021

Modul 5:   4. - 5. februar 2021

Modul 6:   4. - 5. marts 2021 (certificering)

 

INVESTERINGEN

Prisen er kr. 21.800,00 for 12 dages undervisning.

Prisen inkluderer afsluttende certificering som NLP Trainer og undervisningsmateriale.

Kr. 1200,- forplejning ( valgfrit ) Priserne er eksl. moms. 

Ratebetaling kan aftales.