Tension Release Exercises - TRE®

Man tror det næsten ikke men meget af din stress og angst kan forløses med enkle teknikker og uden den store snak.

Med bare 7 lette øvelser kan TRE ® hjælpe med at forløse stress, dybe spændinger, traumer og genetablere den indre balance.

De fleste mennesker har en stresset krop

Stress og lette traumer kan ramme os hele livet. De kan opstå af volsomme oplevelser, ulykker eller sågar af den travle hverdag, som flere og flere af os desværre bliver ramt af.

Vores muskler spænder op, nervesystemet bliver følsomt, og kroppen er i konstant alramberedskab.

Via simple motoriske øvelser hjælper TRE ® med at frigøre stress og spændinger i kroppen, der har samlet sig over korte eller lange perioder.

Hvad er TRE ®?

TRE ® er en forkortelse af Tension Releasing Exercises. Metoden er udviklet af David Berceli og har hjulpet tusindvis af mennesker med at genfinde viljen til at leve livet.

Praktisering af TRE ® er især godt for mennesker med stress, angst og PTSD. Dybest set har alle godt af at udføre øvelserne, også personer med sclerose, parkinson og generelt mennesker med smerter i kroppen.

Mindstep tilbyder TRE ® både som holdforløb og som individuelle forløb, hvor man bliver instrueret og vejledt i at udføre øvelserne, for efterfølgende at kunne praktisere dem selv. Der fokuseres ikke på at tale om, hvorfor man deltager på holdet eller ønsker forløbet. TRE ® fokuserer udelukkende på at opnå resultater gennem fysiske øvelser. Størstedelen af dem der prøver TRE ® oplever en behagelig ro og afspænding efter endt praksis og mange slipper ganske enkelt de gamle spændinger permanent.

Sådan virker TRE ®

Øvelserne i TRE ® virker ved at skabe rystelser i musklerne. Ligesom kroppen beroliger sig selv gennem rystelser efter man er blevet forskrækket eller har angst, kan fremkaldelse af rystelser virke beroligende på nervesystemet. Dette er en naturlig evne alle pattedyr har efter stressende eller traumatiserende hendelser.

I løbet af 2017 afholdes der i Aalborg to seperate workshops i konceptet TRE®.

Referencer fra tidligere deltagere kan rekvireres.

Forskellen på holdforløb og et individuelt forløb er, at der på det individuelle forløb er to opfølgende sessioner efter den første instruktionssession.

 

Datoerne for holdforløbene er:

Aalborg - tirsdag den 5. september 

Aalborg - tirsdag den 7. november 

Alle dage fra kl. 17.00 - 20.30.

 

INVESTERINGEN

Holdforløb kr. 1.500,00. 

Individuelt forløb kr. 2.895,00. 

 

TILMELDING

Du kan tilmelde dig et af holdforløbene her: https://mindstep.nemtilmeld.dk/73/

Ønsker du et individuelt forløb skal dette aftales ved at kontakte Søren Dige på info@mindstep.dk eller på telefon 9640 1111.

Kommende kurser, foredrag og workshops

24-08-2017 19:00:00

Stilleaften uge 34 – Gratis yoga

Hver uge i 2017 tilbyder vi gratis 'stilleaftener' i Mindstep-huset, hvor emnet hver anden gang er yin-yoga og hver anden gang meditativ mindfulness.

Varighed: 1 1/2 time

Pris: Gratis

31-08-2017 19:00:00

Stilleaften uge 35 – Gratis mindfullness

Hver uge i 2017 tilbyder vi gratis 'stilleaftener' i Mindstep-huset, hvor emnet hver anden gang er yin-yoga og hver anden gang meditativ mindfulness.

Varighed: 1 1/2 time

Pris: Gratis

04-09-2017 17:00:00

Tension Release Exercises - TRE® - Aarhus

Med bare 6 lette øvelser kan TRE® hjælpe med at forløse stress, dybe spændinger, traumer og genetablere den indre balance.

Varighed: 4 timer

Pris: 1.500 kr. inkl moms.

Se alle arrangementer, kurser og uddannelser her