Nyheder

21.07.17

Et efterår fyldt med Fire & Shield

Dette efterårs program bliver spækket med diverse aktiviteter i samarbejde med Elize og Johnny fra Fire & Shield. Hvad enten du bare er nysgerrig og vil høre lidt om hvad Fire & Shield går ud på, har lidt blod på tanden, og er klar på en intensiv éndags workshop om “Ledelse uden stress” eller er all in på fire dages kursus om “Ledelse i balance” med moduler som “Effektiv ledelse i en presset hverdag”, så tilbyder vi noget for dig, uanset om du bor i/ved Aalborg eller Aarhus.

Gå-hjem møder

D. 29. august i Aalborg og d. 7. september i Aarhus afholder vi GRATIS gå-hjem-møder. Her giver Elize og Johnny en introduktion til Fire & Shield. Med udgangspunkt i cases fra virkeligheden fortæller de om hvornår man som leder skal skubbe sine medarbejdere, så man kommer i mål, og hvornår man skal skærme, så man undgår at de bliver stressede og udbrændte.

Læs mere om "gå-hjem-mødet" og find links til tilmelding her

“Ledelse uden stress” – Éndags-workshops

D. 5. oktober og d. 6. december i Aarhus, og d. 29. september og  d. 5. december i Aalborg afholdes éndagsworkshoppen “Ledelse uden stress”. Her vil der blive givet konkrete værktøjer til at skabe tryghed og lede med mindre stress, og dagen vil vi veksle mellem undervisning, gruppeopgaver og cases.

Læs mere om éndags-workshoppen "Ledelse uden stress" og find links til tilmelding her

“Ledelse i balance” – Kursus over fire dage

Fra slutningen af januar 2018 kan du deltage i "Ledelse i balance". Kurset tager 4 dage over 3 måneder, og er for alle med direkte og indirekte lederansvar. Der vil blive arbejdet dybdegående med hvordan netop du skaber “Fire” og “Shield”, og som en del af kurset vil der blive udarbejdet en konket handlingsplan for dit område, og arbejdet med hvordan denne bedst realiseres for dig. Kort sagt lærer du at være en mere effektiv leder, der skaber bedre resultater og højere trivsel.

Læs mere om "Ledelse i balance" og find links til tilmelding her