Nyheder

18.12.18

Er du hjernesmart?

Anette Prehn (Formand for regeringens stresspanel)  og også forfatter til fem bøger til voksne om hjernen og dens spilleregler. Nu laver hun også bøger, som hjælpe børnene med at forstå deres hjerner. Alle - også børn - fortjener at kende deres hjerne og blive ven med den. De skal kende den for at kunne handle konstruktivt på de udfordringer, de møder i hverdagen, siger Anette Preh

Bogen hedder ’Stierne i hjernen’ og forklarer blandt andet, hvordan hjernen består af en masse forbindelser, der hele tiden ændrer sig.

Et af bogens budskaber er, at hjernens forbindelser er ligesom skovens stier; De forbindelser, man ofte bruger, bliver stærkere og fungerer bedre - ligesom stier i skoven, mens dem man sjældent bruger, fungerer dårligere - ligesom stier, der aldrig betrædes, men gror til.

På vores NLP uddannelser går du netop på besøg i dine stier i hjernen, og finder dem som trænger til at blive om-programmeret, tonet lidt ned eller styrket. Du træner værktøjer, som kan skabe foranding hos dig selv og andre.

Vi har uddannelser på alle niveauer og flere steder i landet. 
http://www.mindstep.dk/Uddannelser