Coaching

Gennem coachende samtale identificerer vi årsagerne til stress – både stress fra arbejdslivet og privat – og rådgiver dig om mulighederne for at afhjælpe disse årsager.

Stresscoaching er praktisk hjælp til at blive hjulpet ovenpå igen, og hvor du får værktøjer, der kan afhjælpe, at stressen kommer tilbage. I samtalerne med coachen kan du arbejde med at ændre det, der giver dig stress, og med at tackle stresskilderne, så de ikke får lov til at stresse dig fremadrettet. Du kan således både bruge dine stresscoaching-samtaler til at forebygge stress og til at afhjælpe stress. Vi anbefaler dog at gå til din stresscoach/psykolog, før stressen bliver alvorlig.

Stresscoaching er noget helt andet end almindelig coaching. Er du stresset, skal du gå hos en stresscoach eller psykolog med erfaring med stress! Hos Mindstep udføres stresscoachingen altid af stresscoaches eller psykologer, der har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med stress og som ALLE personligt selv har haft stress inde på livet.

Ring i dag for aftal tid med en af vores stresscoaches eller psykologer