Stressbehandling

Vi får stressramte hurtigere tilbage til hverdagen ved hjælp af vores unikke tilgang til stressbehandling

Har du stress? Koncentrationsbesvær, ængstelse, øget følsomhed, nedsat hukommelse eller lignende? Med Mindsteps unikke tilgang til stressbehandling bliver der taget effektivt hånd om din stresstilstand, så du kan komme hurtigere tilbage til hverdagen. Men det er vigtigt at få identificeret stresstilstanden tidligt, da en længerevarende stressbelastning ofte betyder længere sygemelding, vanskeligheder ved at vende tilbage til vante arbejdsfunktioner eller vedvarende nedsat arbejdsevne.

Derfor skal stress behandles

Når man rammes af stress, går de fleste til lægen. Her får man typisk en henvisning til en psykolog eller en recept på sovemedicin eller lykkepiller. Det, mener vi, kan gøres bedre! Når kroppen er ude af balance på grund af stress, er der behov for en helhedsorienteret behandling. Læs om Mindsteps unikke 8 ugers stressbehandlingsforløb, stress-coaching og stress-skadeskuen til akutbehandling nedenfor.

Læs mere

Det sker hos Mindstep

15-08-2017 18:30:00

Gratis infomøde om NLP i Aarhus

Mindstep inviterer til GRATIS informations- møde om vores NLP uddannelser i Aarhus og Aalborg. 

Varighed: 1 1/2 time

16-08-2017 18:30:00

Gratis infomøde om NLP i Aalborg

Mindstep inviterer til GRATIS informations- møde om vores NLP uddannelser i Aarhus og Aalborg. 

Varighed: 1 1/2 time

29-08-2017 19:00:00

Informationsmøde om coach rejse til Marokko

Hør om vores 8 dages tur til Atlasbjergene med daglige mentale udfordringer og coaching, som fører dig mod afklaringer, der gør, at du kan leve dit liv, som du ønsker!

Varighed: 1 1/2 time

Pris: Gratis

Se alle arrangementer, kurser og uddannelser her