Rejser til Marokko

Rejse til Marokko

Lever du det liv, du gerne vil? Få alt herhjemme på afstand og brug naturen og tiden til at arbejde med dine problemstillinger.

En til to gange om året, arrangerer Mindstep en coachrejse til Makokko. 

I 2019 rejser vi til Marokko 2 gange. Første gang i april/maj (27/4. - 4/5) er der fokus på yoga og vandring. Se mere her.

Til november (9. - 16.) skal du med på coachrejse. Du kan læse mere om turene herunder, samt på dette link: Coachrejse til Marokko.

Tilmeld vores nyhedsbrev HER, så holder vi dig opdateret.

Er I allerede en gruppe som vil afsted? Kontakt os info@mindstep.dk - så er vi smuttet. 

Hvorfor en coachrejse til Marokko?

Denne 8 dages trekkingtur i Atlasbjergene i Marokko, vil hjælpe dig med at bruge tid på dig selv – uden for de omgivelser, du normalt færdes i. Du vil få daglige mentale udfordringer og intensiv coaching, målrettet mod at komme væk fra hverdagens vaner og tilstande, der kan fastlåse dig og spænde ben for din personlige udvikling.

Søren Dige er coach på turen. Søren har specialiseret sig i coaching omkring store ændringer og dilemmaer i livet. Interessen for de store ændringer kommer fra hans egne erfaringer, da han selv gennem livet har truffet store betydningsfulde beslutninger. Beslutninger der ikke altid er truffet ud fra omverdenens normer og meninger om det lykkelige liv.

Du rejser i en gruppe med 6-8 andre, men coachingforløbet er individuelt, og dine problemstillinger skal ikke deles med de andre. Turen er både fysisk og mentalt udfordrende, hvilket er et et absolut MUST! Det er vores erfaring, at vigtige og rigtige beslutninger kun kan træffes med hovedet, hvis kroppen også inddrages.

Så kom og hør nærmere! Det er helt uforpligtende, og du er velkommen til at tage din ven/ægtefælle med under armen. Vi glæder os til at se dig/jer

 

Kommende kurser, foredrag og workshops