Outdoor Coaching

Outdoor Coaching

Intensiv, individuel sparring og inspiration i naturen, der bringer dig videre med overskud, mod og nysgerrighed

Står du ved en vigtig skillevej i livet, er du stresset, eller har du et andet stort dilemma i tæt på, kan det kræve en mere intensiv form for coaching. Med outdoor coaching kan du trække stikket en hel eller halv dag og udskifte den vante kontekst med et ophold i naturen sammen med din coach.

Intensiv coaching og naturens gavnlige effekt

Outdoor coaching handler ikke om, at du skal udsættes for fysiske strabadser i skoven – men om at give dig selv mulighed for at mærke naturens gavnlige effekt både fysisk og mentalt. En pause fra hverdagens trummerum, hvor du får mere grundig, effektiv og længerevarende coachingsamtale. Med Outdoor coaching kan du formentlig nøjes med at blive coachet en gang i kvartalet – hvilket ofte er en fordel for personer med en travl kalender.

 

"Jeg sidder som mellemleder i en større lagervirksomhed med ansvaret for 2 afdelinger i det nordjyske. Jeg har altid arbejdet ud fra at gøre alle andre tilpas, såsom kunder, min leder og mine medarbejdere uden at tænke mig selv i første række.

Jeg faldt en dag ned i dybt hul, hvor lysten og kræfterne til at komme på arbejde var pist væk, og jeg måtte sygemelde mig. Min leder og virksomhedens HR chef fik hurtigt lavet en plan for mig og fik kontaktet Mindstep, så jeg hurtigst mulig kunne komme tilbage til mit arbejde.

Efter 2 uger startede jeg stille og roligt op og startede et forløb hos Mindstep med Søren Dige som coach. Jeg blev positivt overrasket over at forløbet skulle foregå i stille og naturskønne omgivelser nær Farsø, langt væk fra dagligdagens stress og jag. Outdoor coaching med MTB tur og gåture sammen med Søren var en fantastisk afslappende måde at mødes på og få fortalt hvad man går og tumler med i dagligdagen og efterfølgende få det evalueret sammen i træhytte i skoven over en bid brød!

I gennem mit forløb med Søren Dige, har jeg fundet ud af, jeg arbejdede helt forkert i forhold til det der tænder mig i arbejdet som leder. Jeg er kommet ovenpå igen ved at sætte mig selv i 1. række, hvilket nu afspejler sig i, at virksomheden har en mellemleder der er i balance og som går forrest med uddelegering og kompetenceudvikling af medarbejdere som igen afspejler sig i virksomhedens fine nøgletal - Tak for hjælpen!"

Tidligere deltager