Tension Release Exercises - TRE® - Aarhus

07-11-2017 17:00:00

Man tror det næsten ikke men meget af din stress og angst kan forløses med enkle teknikker og uden den store snak.

Med bare 7 lette øvelser kan TRE ® hjælpe med at forløse stress, dybe spændinger, traumer og genetablere den indre balance.

De fleste mennesker har en stresset krop

Stress og lette traumer kan ramme os hele livet. De kan opstå af volsomme oplevelser, ulykker eller sågar af den travle hverdag, som flere og flere af os desværre bliver ramt af.

Vores muskler spænder op, nervesystemet bliver følsomt, og kroppen er i konstant alramberedskab.

Via simple motoriske øvelser hjælper TRE ® med at frigøre stress og spændinger i kroppen, der har samlet sig over korte eller lange perioder.

Hvad er TRE ®?

TRE ® er en forkortelse af Trauma and Tension Releasing Exercises. Metoden er udviklet af David Berceli og har hjulpet tusindvis af mennesker med at genfinde viljen til at leve livet.

Praktisering af TRE ® er især godt for mennesker med stress, angst og PTSD. Dybest set har alle godt af at udføre øvelserne, også personer med sclerose, parkinson og generelt mennesker med med smerter I kroppen.

Mindstep tilbyder TRE ® via hold, hvor man bliver instrueret og vejledt i at udføre øvelserne, for efterfølgende at kunne praktisere dem selv. Der fokuseres ikke på at tale om, hvorfor man deltager på holdet. TRE ® fokuserer udelukkende på at opnå resultater gennem fysiske øvelser. Størstedelen af dem der prøver TRE ® oplever en behagelig ro og afspænding efter endt praksis og mange slipper ganske enkelt de gamle spændinger permanent.

Sådan virker TRE ®

Øvelserne i TRE ® virker ved at skabe rystelser i musklerne. Ligesom kroppen beroliger sig selv gennem rystelser efter man er blevet forskrækket eller har angst, kan fremkaldelse af rystelser virke beroligende på nervesystemet. Dette er en naturlig evne alle pattedyr har efter stressende eller traumatiserende hendelser.

I løbet af efteråret 2017 afholdes der i Aalborg og Aarhus tre seperate workshops i konceptet TRE®.

Referencer fra tidligere deltagere kan rekvireres.

 

Datoerne er:

Aarhus:

Den 04. september

Aalborg:

Den 5. september 

Den 7. november 

Alle dage fra kl. 17.00 - 20.30.

 

INVESTERINGEN

Kr. 1.500,00. Prisen er inkl. kaffe, te, vand og moms.

 

TILMELDING

Du kan tilmelde dig her: https://mindstep.nemtilmeld.dk/73/