Coaching

Se nye muligheder og skab positive forandringer i dit personlige og professionelle liv.

Coaching er en handlingsorienteret, dagligdagsorienteret, målorienteret samtaleform til udvikling inden for alle aspekter af livet. Coaching henvender sig til dig, der ønsker hjælp til at håndtere en ubalance på det personlige plan og opnå bedre trivsel; til dig, der har stress; til dig, der er ansat i en privat eller offentlig virksomhed, og vil udvikle dig i en arbejdsmæssig sammenhæng; og dig, der vil udvikle dine lederegenskaber og skabe bedre resultater på jobbet. Hos Mindstep tilbyder vi life- og business-coaching, stress-coaching samt vores "power of nature" coaching: outdoor coaching og coaching-rejser.

Mindstep er ikke begrænset af faste rammer

Når du bliver coachet hos Mindstep, foregår det ikke altid på den klassiske måde: Vi stiller ikke et hav af spørgsmål og forventer, at du leverer alle svarene. Vi tror på, at samskabelse er det, der flytter mest hos personer, som ønsker forandring. Mindsteps coaching er derfor en blanding af spørgsmål, sparring, undervisning og mentoring. Gennem motiverende samtale om det, du vil opnå, og ved at træne din hjerne, kan du skabe de resultater, du ønsker. Nedenfor kan du læse mere om de coaching aktiviteter, vi tilbyder i tillæg til vores traditionelle coaching sessions.

Læs mere

Det sker hos Mindstep

15-08-2017 18:30:00

Gratis infomøde om NLP i Aarhus

Mindstep inviterer til GRATIS informations- møde om vores NLP uddannelser i Aarhus og Aalborg. 

Varighed: 1 1/2 time

16-08-2017 18:30:00

Gratis infomøde om NLP i Aalborg

Mindstep inviterer til GRATIS informations- møde om vores NLP uddannelser i Aarhus og Aalborg. 

Varighed: 1 1/2 time

24-08-2017 19:00:00

Stilleaften uge 34 – Gratis yoga

Hver uge i 2017 tilbyder vi gratis 'stilleaftener' i Mindstep-huset, hvor emnet hver anden gang er yin-yoga og hver anden gang meditativ mindfulness.

Varighed: 1 1/2 time

Pris: Gratis

Se alle arrangementer, kurser og uddannelser her